FxPro Kereskedési Előnyök

Az ügyfeleink forgalma és irányának köszönhetően, mi belsőleg képesek vagyunk a megbízás áramlás nagy részét egyeztetni, minimalizálva kockázatainkat semmilyen beavatkozás nélkül. Az ügyfelek nem minden egyes pozíciói lesznek fedezve , így a maradék kitettség házon belül marad a mi piaci kockázati korlátunkig.
Az FxPro az árakat több, mint 10 különböző likviditásszolgáltatótól gyűjti be. Ön minden esetben a legjobb elérhető „ad és kér” árakhoz jut hozzá, még akkor is, ha különböző forrásból származnak.
Az árazásunk teljesen transzparens. cTrader: 45 $ 1 millió kereskedett dollár után (egy pozíció nyitását és zárását követően). MT4: Spread haszonkulcs forex és nemesfémes esetén.
A megbízásai teljesen névtelenül kerülnek végrehajtásra anélkül, hogy a szóban forgó intézmény hozzáférne az Ön veszteségkorlátozási, profit termelői vagy bármely más személyes adataihoz hozzáférhetne.
Fölösleges kitettség a Piacra van Küldve
LIKVIDITÁSSZOLGÁLTATÓK (LP-k):

Top Tier LPs

Az FxPro FX
Kereskedési ciklus

Ügyfelek
Internalizálási Folyamat
Quotix

Versenyképes árazás

Legjobb ASK (kér) Legjobb BID (ad) Bankok
  • Erős likviditás az első osztályú likviditásszolgáltatóknak köszönhetően
  • Versenyképes árakkal való kereskedés közvetlenül az LP-ktől
  • A megbízások 99,9%-a 50ms-n belül végrehajtásra kerülnek
  • Teljes névtelenség (semmilyen kereskedési jellemzőt vagy kereskedői adatot nem továbbítunk az LP-knek)
  • Megbízás végrehajtása maximális minőséggel
  • A kereskedési stílusok, stratégiák nincsenek korlátozva
  • Nagyon feszes Limit/Stop szintek (1 piptől [performance improvement programme, teljesítményjavító program] a MT4-n és 0,1 piptől a cTraderen)
Legjobb Bid és Ask árak minden esetben

Az ügyfélkörünk nagysága azt jelenti, hogy biztosan a legversenyképesebb árakat tudjuk nyújtani a likviditásszolgáltatóinkon keresztül. Az árajánlatok sugárzása közben mindig a legjobb Bid és Ask árakat választjuk ki, függetlenül attól, hogy egy vagy több likviditásszolgáltatótól származnak-e, ami annyit tesz, hogy Ön mindig a legjobb árakat kapja.

Miért az FxPro?

Az FxPro egy igazi nemzetközi brókerré nőtte ki magát, megfelelve ügyfelei igényeinek több, mint 150 országban.

Széles körű elismerésnek örvendünk a világ egyik vezető FX brókereként több, mint 20 díjjal, melyeket csupán az elmúlt 6 év alatt nyertünk meg.

A folyamatos belső fejlesztések legnagyobb nyertesei ügyfeleink, akik élvezhetik az exkluzív eszközöket, melyek célja, hogy javítsa kereskedésüket.

Nem számít, hogy milyen szintű tapasztalattal vagy milyen mértékű befektetéssel rendelkezik. Az FxPro segít abban, hogy a világ piacaiból a legtöbbet hozza ki.

UP