Prime

FxPro portfóliókezelési osztály

Az FxPro most diszkrecionális portfóliókezelő szolgáltatást nyújt.

FX-portfóliókat készítünk és kezelünk a nagy nettó értékű ügyfeleink nevében, a kockázattal súlyozott nyereségre fektetve a hangsúlyt.

 

A portfóliókezelő csapatunk különböző akadémiai háttérrel rendelkezik, beleértve a kvantitatív analízist, a közgazdaságtant, a pénzügyet és a befektetési menedzsmentet. Bármi is legyen az egyéni szükséglete, mi teljes mértékben képesítettek és jogosultak vagyunk FX befektetési megoldást fejleszteni az Ön számára.

Előre megrendelt FX befektetési megoldások
Alapos diverzifikáció
Alacsony árak
Összpontosítás a kockázattal súlyozott nyereség
Miért épp az FX?

Az FX egy különösen attraktív befektetési lehetőség a többi eszközkategóriához mérten alacsony korrelációja miatt. Ez azt jelenti, hogy az FX kereskedelmi stratégiák által összeállított portfóliók általában diverzifikáltabbak, mint amik a tradicionális eszközkategóriában kerülnek befektetésre. Most pedig igénybe veheti ezt a dinamikus eszközkategóriát, hogy egy alaposan diverzifikált, algoritmikus FX kereskedelmi stratégiákból álló portfóliót állítson össze.

Hogyan működik
  • Kezdetben egyénileg felmérjük egy ügyfél kockázattoleranciáját, hogy egy befektetői profilt alakítsunk ki; ez lehetővé teszi számunkra, hogy eldöntsük, mely befektetési stratégiák a legmegfelelőbbek az egyes ügyfeleink számára.
  • Amint meghatároztuk az egyes befektetők kockázati toleranciájának szintjét, tovább haladunk, hogy összeállítsunk egy megfelelően algoritmizált kereskedelmi stratégiákkal rendelkező portfóliót, és ezt kezeljük az ügyfél nevében.
  • Kereskedelmi stratégiáinkat mind egy kiváltképp szigorú átvilágítási procedúrának vetjük alá, és mindet teljesítmény alapján megfigyeljük.
  • A portfóliómenedzsereink mindent el fognak Ön helyett intézni, egészen a stratégiaválasztástól és költségkiosztástól kezdve a kockázatig és pénzkezelésig.
Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

Kockázati figyelmeztetés: A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Miért pont az FxPro?
Adatvédelmi nyilatkozat
Szabályozás és Engedélyek

Hozza létre és kezelje a saját, FX stratégiákra épülő portfolióját.

Az Ön személyes adatai ugyanannyira fontosak nekünk, mint Önnek.

Itt olvashat a működésünket szabályozó illetékes jogi szervezetekről.

UP