Prime

FX-befektetés

Az FxPro befektetési megoldásokat kínál azon ügyfeleinek, akik aktívan szeretnék kezelni saját portfólióikat, valamint azoknak is, akik passzív befektetési lehetőségek után kutatnak.

Invest
FxPro SuperTrader

A díjnyertes FX befektetési platformunk indítása óta egyik erőssége után a másikról tesz tanúbizonyságot, amivel a 2014-es Brit forex díjkiosztón elnyerte az év terméke díját.

Az ötlet egyszerű; fektessen be az FX piacon anélkül, hogy manuálisan kellene kereskednie. A platformunk lehetővé teszi az Ön számára, hogy tőkét osszon szét az iparág szakértőinek algoritmikus kereskedési stratégiáiba. Ön mint SuperTrader-befektető a stratégiai döntéshozatalt és a kockázatot kezeli, míg a mi kereskedési stratégiáink kezeskednek a többi felől.

Lépjen az FxPro SuperTrader-hez
FxPro portfóliókezelés

Azoknak a nagy nettó értékű ügyfeleinknek, akik inkább a passzív megközelítést választanának befektetéseinkben; a portfóliókezelési osztályunk arra képesített, hogy FX-befektetéseket készítsen Önnek és Ön helyett teljes diszkréció mellett kezeljék ezeket.

A jelentkezési fázis alatt minden ügyfél kockázati toleranciáját felmérjük és egy egyéni befektetői profilt hozunk létre ahhoz, hogy meg tudjuk határozni, a számukra legalkamasabb stratégiákat . A kockázathoz igazított nyereségen van a hangsúly.

Kérjük vegye tudomásul, hogy az FxPro SuperTrader és Portfolió menedzsment csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhető el.

Miért pont az FxPro?
Adatvédelmi nyilatkozat
Szabályozás és Engedélyek

Hozza létre és kezelje a saját, FX stratégiákra épülő portfolióját.

Az Ön személyes adatai ugyanannyira fontosak nekünk, mint Önnek.

Itt olvashat a működésünket szabályozó illetékes jogi szervezetekről.

UP