FxPro Markets

Kereskedjen a Világ Piacain

Prime

FX-befektetés

Az FxPro befektetési megoldásokat kínál azon ügyfeleinek, akik aktívan szeretnék kezelni saját portfólióikat, valamint azoknak is, akik passzív befektetési lehetőségek után kutatnak.

Invest
FxPro SuperTrader

A díjnyertes FX befektetési platformunk indítása óta egyik erőssége után a másikról tesz tanúbizonyságot, amivel a 2014-es Brit forex díjkiosztón elnyerte az év terméke díját.

Az ötlet egyszerű; fektessen be az FX piacon anélkül, hogy manuálisan kellene kereskednie. A platformunk lehetővé teszi az Ön számára, hogy tőkét osszon szét az iparág szakértőinek algoritmikus kereskedési stratégiáiba. Ön mint SuperTrader-befektető a stratégiai döntéshozatalt és a kockázatkezelést kezeli, míg a mi kereskedési stratégiáink kezeskednek a többi felől.

Lépjen az FxPro SuperTrader-hez
FxPro portfóliókezelés

Azoknak a nagy nettó értékű ügyfeleinknek, akik inkább a passzív megközelítést választanának befektetéseinkben; a portfóliókezelési osztályunk arra képesített, hogy FX-befektetéseket készítsen Önnek és Ön helyett teljes diszkréció mellett kezeljék ezeket.

A jelentkezési fázis alatt felmérjük minden ügyfél kockázati toleranciáját és egy egyéni befektetői profilt hozunk nekik létre, hogy meg tudjuk határozni, mely stratégiák a leginkább alkalmasak a számukra. A kockázathoz igazított nyereségen van a hangsúly.

További információk

Kérjük vegye tudomásul, hogy az FxPro SuperTrader és Portfolió menedzsment csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára elérhető.

Kezdjen el Most Kereskedni Ingyenes Demó Beleértve

Kockázati figyelmeztetés: A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatos.

Miért pont az FxPro?
Adatvédelmi nyilatkozat
Szabályozás és Engedélyek

Hozza létre és kezelje a saját, FX stratégiákra épülő portfolióját.

Az Ön személyes adatai ugyanannyira fontosak nekünk, mint Önnek.

Itt olvashat a működésünket szabályozó illetékes jogi szervezetekről.

UP