FAQ Saját portfólió

Mit jelentenek a Portfóliómban lévő különböző teljesítménygrafikonok?

A napközbeni grafikon jelzi, milyen jól teljesített a saját portfólió a nap során. Kiszámítása: összehasonlítják a portfólió aktuális tőkéjét a portfólió adott nap éjfélkori tőkéjével. Ez a számítás percenként elvégzésre kerül, és a grafikon is percenként frissül.

A 7 napos grafikon jelzi, milyen jól teljesített a saját portfólió az utóbbi 7 nap során. Kiszámítása: összehasonlítják a portfólió aktuális tőkéjét a portfólió 6 nappal ezelőtti éjfélkori tőkéjével. Ez a számítás percenként elvégzésre kerül, és a grafikon óránként frissül.

A 30 napos grafikon jelzi, milyen jól teljesített a saját portfólió az utóbbi 30 nap során. Kiszámítása: összehasonlítják a portfólió aktuális tőkéjét a portfólió 29 nappal ezelőtti éjfélkori tőkéjével. Ez a számítás percenként elvégzésre kerül, és a grafikon naponta frissül.

A 1 éves grafikon jelzi, milyen jól teljesített a saját portfólió az utóbbi 365 nap során. Kiszámítása: összehasonlítják a portfólió aktuális tőkéjét a portfólió 365 nappal ezelőtti éjfélkori tőkéjével. Ez a számítás minden percben elvégzésre kerül, a grafikon pedig hetente frissül.

Az Összes Hét oszlopdiagram a portfólió heti teljesítményét mutatja hétfőtől péntekig. A kezdőpontot minden héten visszaállítjuk alaphelyzetbe.