FAQ Stratégia másolása

Hogyan másolhatok stratégiát?

Stratégiát többféleképpen másolhat a SuperTrader platformon, a Stratégiák oldalon, amelyen az összes stratégiai szolgáltató típus szerepel; elvégezhető a Figyelőlistán vagy a legjobban teljesítők részben az Áttekintés oldalon keresztül, illetve közvetlenül a Stratégia részletei oldalon, ahol minden információ látható az adott stratégiáról. A Másolás, a Másolás leállítása, a + és a - gombok minden stratégiánál rendelkezésre állnak, ami által kiválaszthatók a másolási beállítások.

Értesítő üzenet jelenik meg, amely megerősíti a műveletet a stratégia másolásakor.

Stratégia másolásakor Ön dönti el, hogy mennyit allokál hozzá SuperTrader számlájáról. A stratégia alapján való kereskedés megkezdésekor a platform érintett területei frissülnek, hogy tükrözzék a befektetést. Ily módon mindenki láthatja, hogy mennyi változás történt az adott vezetőnél végzett befektetésben.

A művelet végrehajtásához adja meg saját személyes kockázatkezelési paramétereit a stratégia számára. Ezek a következők:

Az a pénzösszeg, amelyet allokálni kíván a stratégiához.

A maximum veszteségarány a stratégia automatikus lezárása előtt.

Az, hogy kívánja-e megtöbbszörözni a stratégia alapértelmezett befektetési összegét (az arányszorzó jelenleg legfeljebb 3-szoros szorzót tesz lehetővé)

A tőkéjének hány százalékára szeretne csúszó stopot alkalmazni.