FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro és a Watford FC bejelentik a szponzorálási megállapodást

14.06.2017, 05:00

FxPro Watford FC

14 2017. június, London. Az online bróker FxPro és a londoni Premier League Klub Watford FC örömmel jelenti be, hogy a 2017/18-as évad elején kezdődő három szezonra szóló szponzori szerződést hirdetnek meg. Ez a legnagyobb szponzori szerződés a Klub történetében, hisz az FxPro a pólók új frontjaként és a Main Club Partnereként fog megjellni, amint a Watford FC egy új szezonban megy a világ legversenyképesebb labdarúgó ligájában.

Scott Duxbury, a Watford FC elnök-vezérigazgatója az alábbiakat mondta:

“Az elmúlt néhány évszak különösen sikeres volt a Klubban mind a pályán, mind a pályán kívül. Egy díjnyertes, brit székhelyű céggel való partnerkapcsolat mellett, amely mind az üzleti élet elveihez, mind a pénzügyi szolgáltatási iparban betöltött évtizedes vezető jelenlétükhöz igazodik, továbbra is kimutatjuk a Watford FC elismert értékei iránti elkötelezettségünket a világ körül.”

Az FxPro és a Watford FC ugyanazokat az értéket az őszinteséggel és tisztességgel képviselik, az FxPro-t pedig ismerve már a hosszú ideig tartó társulásával a Premier League labdarúgójával, miközben erős támogatója az átláthatóságnak és az etikus kereskedési gyakorlatoknak a pénzügyi szolgáltatási ágazatban. A közelgő szponzorálás kulcsfontosságú része lesz az FxPro és a Watford FC elkötelezettségének további előmozdítása érdekében az alulról építkező tevékenységeknek, valamint a közösség és a jótékonysági tájékoztatási programoknak a fejlesztése .

Spencer Field, a Watford FC kereskedelmi igazgatója kijelentette, hogy

“Ez a megállapodás kétségtelenül megerősíti a Watford FC márkanév nemzetközi vonzerejét. Várjuk a marketing és aktiválási kezdeményezéseknek a kidolgozását számos globális piacon, amelyekben biztosak vagyunk abban, hogy az elkövetkező években előnyös lesz a klub számára.”

Az FxPro vezérigazgatója, Charalambos Psimolophitis megjegyezte:

“Hiszünk a Watford FC potenciáljában, akik ismételten bebizonyították magukat, hogy a Premier League egyik legelkötelezettebb és legelterjedtebb klubja legyen. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Main Club Partnereként járunk el, és a Watford FC -nek minden sikert kívánunk az elkövetkező évszakokban.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP