FxPro Sajtókiadványok

FxPro Bejelenti a 2015 4-ik Negyedévre Szóló Kereskedési Végrehajtási Statisztikáit

13.01.2016, 07:23

London, 2016-01-13. Az FxPro büszkén jelenti be a 2015 negyedik, egyben az utolsó negyedévére szóló kereskedési végrehajtási statisztikáit . Az Októberi, Novemberi és Decemberi hónapokra , a csúszás ( slippage) és az újra jegyzés (re-quote) százalékok az alábbi szinteket érték el :

Csúszás statisztikák:

  • Pozitív = 37.5%
  • A jegyzetnél = 37.7%
  • Negatív = 24.8%

Újra jegyzés statisztikák:

  • Újra jegyzések = 5.95%
  • Pozitív = 2.99%
  • Negatív = 2.96%

2015 az FxPro számára, egy különösen zsúfolt év volt, melynek során új kereskedési termékeket vezettünk be, frissítettük a már meglévő szolgáltatásainkat és megnöveltük a kínált pénzügyi eszközök számát. Ez az év egyben egy rekorddöntő év volt, melynek során növekedést észlelhettünk az ügyfeleink napi átlagos kereskedési forgalmában , valamint egy figyelemre méltó növekedés a naponta végrehajtott átlagos kereskedések számában.

Az FxPro vezérigazgatója, Charalambos Psimolophitis,az alábbiakat mondotta:

“ A 4-ik negyedévnek a végrehajtási statisztikáinkra nézve, 2015 előző három negyedéveinek a megfelelő metrikáival együtt, következetes és folyamatos csúszás szimmetriát látunk, a legújabb százalékokkal megerősítve az FxPro által ajánlott megbízható és kifogástalan minőségű végrehajtását a kereskedéseknek. ”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP