FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro Bejelenti a 3-ik Negyedéves Végrehajtási Statisztikáit

29.10.2015, 07:47

2015.Október .29 , London. Az év elején, az FxPro online bróker magához ragadta azt a kezdeményezést, hogy a szolgáltatásának a standardjaira vonatkozó negyedéves statisztikáit közzé tegye . A döntés a devizapiac átláthatósság növelése érdekéből született meg, illetve , hogy a további ipari szereplőket bátorítsa arra, hogy ök is ilyen következetesek legyenek működésükről. Ma, az FxPro örömmel jelenti be a slippage és végrehajtási százalékait , a következő hónapokra : Július, Augusztus és Szeptember, 2015.

Az FxPro 3 negyedéves slippage statisztikái az alábbiak :

  • Pozitív = 43.4%
  • Az árnál = 39.6%
  • Negatív = 17.0%

Újrajegyzési százalékok ugyan erre az időszakra :

  • Re-quotes = 4.5%
  • Pozitív = 2.8%
  • Negatív = 1.7%

Az FxPro vezérigazgatója, Charalambos Psimolophitis, az alábbiakat mondta :

“A mi végrehajtási statisztikáink nagyon biztatóak. Annak ellenére, hogy egy megnövelt piaci volatilitás volt 2015 harmadik negyedében, sikerült ezeket az ígéretes számokat elérnünk, amelyek felfedik a slippage szimmetriát és tanúsítanak a mi fejlett végrehajtási és megbízás-párosító technológiáinkról. Továbbra is fenn marad az a célunk , hogy az ügyfeleink számára tökéletes szolgáltatást és megbízás végrehajtást biztosítsunk , még a leg volatilisabb piaci körülmények közt. “

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP