FxPro Sajtókiadványok

FxPro Megnöveli a Termékkínálatát

01.06.2015, 14:27

London, 2015 Június 1. A Díjnyertes FxPro FX brókercég örömmel jelenti be, hogy bővítette a termékpaletta ajánlatát, számos kiegészítő Contract for Difference-el (CFDs), beleértve számos további részvényt *, indexet, nyersanyagot és energia határidős ügyletet. Pontosabban, a bróker kínálni fog a francia, brit, német és az amerikai piacok legnépszerűbb és likvidbab részvényeiből néhányat, mint például a China 50 and USD index, fokozott energia- és mezőgazdasági határidős ügyleteket, beleértve a kakaót és a kávét, ezáltal lehetővé téve az ügyfelek számára, a kereskedési tevékenységük tovább szélesítését, miközben kihasználhatják a FxPro díjnyertes szolgáltatásait. Ezekkel a termékekkel az FxPro MT4 felületen lehet kereskedni és 2015. Június 1-től már elérhetők.

Az FxPro, mely No-Dealing-Deskként működő brókerként ismert, és mely elsőrangú likviditást és kiváló kivitelezési technológiát ajánl, folyamatosan bővül és jobbítja szolgáltatásait. A bróker azért vezette be ezeket a nagyon várt termékpaletta kiegészítéseket, hogy az ügyfelek igényeit teljesítsék és befektetési céljaiknak megfeleljenek.

Az FxPro vezérigazgatója, Charalambos Psimolophitis, az alábbiakat mondta a fejlesztésekről:

“Minden egyes új szolgáltatás ami mi biztosítunk a mi folyamatos próbálkozásunk által hajtott , ahhoz, hogy jobb kereskedési feltételeket biztosíthassunk az ügyfeleink számára. Észlelve a CFD termékek iránti igények növekedését, mi válaszoltunk ezekkel az új kiegészítésekkel, annak érdekében, hogy az ügyfeleink kereskedési tevékenységének a bővítésének a lehetőséget biztosíthassuk , miközben élvezni tudják a mi felületeink előnyeit és magas színvonalú kivitelezést.”
*A részvények csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára elérhetők.

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP