FxPro Sajtókiadványok

FxPro MT5 Mostantól Elérhető

16.03.2015, 12:08

Március 16, 2015, London. FxPro bejelenti az FxPro MetaTrader5 elindítását. A MetaQuotes által biztosított felület , mely a hétfői nap, Március 16-án volt közzé téve , lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kihasználják az FxPro kiváló üzleti feltételeit és a tisztességes kereskedési gyakorlatait egy másik vezető kereskedési platformon.

Tökéletes azon kereskedők számára , akik inkább a piaci végrehajtást kedvelik, viszont még mindig szeretnének kereskedni egy MetaQuotes felületen, FxPro MT5 tartalmaz számos frissítést elődjeihez képest, többek között: több időkeretek, rajzeszközök, buy és sell stop limit megbízások, tick chart-kereskedés és a piaci teljes mélység. Algoritmikus kereskedők ugyanolyan bőven ellátottak, mint az MT4 kereskedői , az integrált EA fejlesztői környezettel.

FxPro vezérigazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket mondta:

"Az FxPro MT5 indítása már eddig is nagy érdeklődést generált a kereskedők közt és ügyfélszolgálati csapatunk el volt árasztva a kérdésekkel az elindítás futásáig. Nagyon örülünk a szakértői kereskedési felületek kiegészítéséről és továbbra is a kereskedőink számára legjobbat fogjuk hozni a deviza kereskedésben. "

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP