FxPro Sajtókiadványok

FxPro Indítani Fogja az MT5 Felületet

26.01.2015, 06:50

26 January 2015, London. FxPro büszkén bejelenti a legújabb felület indítását , FxPro MetaTrader5, (MT5). Reagálva a kereskedők kívánságaira, az iparág-vezető FX brókere a végső szakaszában van , ahhoz, hogy ezt a várva várt platformot a kereskedési infrastruktúrába beépítse.

MT5 kifejezetten brókerek számára volt létrehozva, amely lehetővé teszi hogy az ügyfelek megbízásai közvetlenül a piacra kerüljenek végrehajtásra. Tartalmaz egy továbbfejlesztett felhasználói felületet, valamint néhány jelentős változást, az elődjéhez képest:

Ezek a következők:
  • Több időkeretek, technikai indikátorok és grafikai eszközök
  • Jobb számlaváltó
  • A tick grafikonokról való egyenes kereskedés
  • Igaz piaci mélységet tartalmazó információk
  • Integrált EA fejlesztői környezet

FxPro vezérigazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket mondta az új platformról:

"Mi mindig meghallgatjuk az ügyfeleink kéréseit, ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az FxPro MT5 felületet, amely minden bizonnyal egy nagy újítás lesz a már meglévő platform sorozathoz, különösen, amikor párosítva van a professzionális kereskedési feltételekkel és a negatív egyenleg elleni védelemi politikával . "

FxPro várja, hogy elindítsa a MT5 platformot az elkövetkező hetekben.

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP