FxPro Sajtókiadványok

FxPro Ügyfél Kötelezettségvállalások változatlanul maradnak

17.01.2015, 14:05

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a türelméért , folytatva a csütörtöki CHF piaci eseményeket, és kiemelni az ügyfeleink iráninti elkötelezettségünket.

- Tiszteletben tartjuk az ígéreteinket, a negatív egyenleg elleni védelem továbbra is érvényben marad minden kiskereskedeői számlán. A csapat már dolgozik a kereskedés ifelületeken fennmaradt negatív egyenlegek manuális javításain . Ez a folyamat most már teljes.

- Az Ön pénzeszközei továbbra is védetten és elkülönítetten maradnak az FxPro tőkéjétől melyet a vállalat a fedezeti követelmények teljesítésére használ.

- Mi is kínálnak brókertől brókerhez való utalásokat azok számára, akik, vissza szeretnék vonni pénzeszközeiket más brókercégektől amelyek jelenleg nehézségekkel küzdenek.

A csütörtöki események egy felkavarodás az egész iparág számára, de egy olyan, melyre gyorsan válaszoltunk és higgadtan. Célunk, hogy továbbra is előre haladjunk, biztosítva Önneka jobb eszközöket és szolgáltatásokat, sokkalta jobb árakat és az iparban lévő legprofibb körülményeket .

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP