FxPro Sajtókiadványok

FxPro Közleménye A CHF Mozgást Tekintve

16.01.2015, 09:02

London 2015 Január 16. Az FxPro Csoport bejelenti , hogy a negatív egyenlegek , melyek a tegnapi nap a CHF párokon a szélsőséges piaci helyzetek eredményeként bekövetkeztek, nem érintették az ügyfeleink pénzeszközeit. Minden ebből eredő veszteség abból a tőkéből volt fedezve, melyet a cég fedezetként helyez el a cég primer brókerével és likviditás biztosítóival , mint egy saját felelőség, hogy megvédje ügyfeleit és, hogy betartsa a szabályozási követelményeket. A cég a negatív egyenleg elleni védelmi kötelezettségvállalása, amint ez az általános üzleti feltételekben is fel van vázolva, be bolt tartva. Az összes negatív egyenlegek, melyek az ügyfelek felületein még jelen vannak, a korrigálás folyamatában vannak.

Miközben a cég érintve volt olyan események által, melyet ma Fekete Csütörtöknek neveznek, FxPro teljesen működőképes és szilárdan tőkésítettnek megmarad, mint soha. Ez üzlet, mint mindig: befizetések, kifizetések és a pozíciókba való belépések folytatódnak, mint minden egyes kereskedési napon. Az ügyfeleink pénzeszközei elkülönítetten és biztosítva maradnak.

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP