FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro nyerte a World Finance Foreign Exchange 2012-es, “legjobb globális ECN bróker”díját

21.05.2012, 06:00

FxPro Wins 2012 World Finance Foreign Exchange awards – Best Global ECN Broker

A tekintélyes World Finance Foreign Exchange Awards díjkiosztón a világ egyik legnépszerűbb devizabrókere, az FxPro Financial Services Ltd (“FxPro”) lett a “Best Global ECN Broker 2012” díj nyertese.

Az FxPro cTrader platformja, mint a kis- és az intézményes kereskedők legjobb ECN alkalmazása kapta e nemes elismerést. A zsűri elsősorban az innovatív funkciókat és a kiemelkedő technológiát díjazta.

A World Finance Foreign Exchange Awards a nagyobb piaci szereplők egyik legnagyobb presztízsű értékelőjének számít a pénzügyi sajtó világában. A díjak odaítéléséről döntő testület számos kritérium alapján döntött a 2012-es díjazottak kiválasztásáról, melynek során a testület kutatócsoportja 230 éves üzleti újságírói tapasztalat és információszerzés alapján hozta meg döntéseit. A fontosabb vizsgált területek:

  • Szolgáltatás és biztonság
  • Versenyképes árazás
  • Tranzakciós volumen és piaci részesedés
  • Innováció és eredetiség
  • Piaci vezető pozíció
  • Ügyfélszolgálat
  • Pénzügyi erő
  • Platformok és technológiai infrastruktúra
  • Szabályozási átláthatóság mértéke
  • Cégvezetés
 

Denis Sukhotin, az FxPro alapítója:

“Az FxPro örömmel jelenti be, hogy a Finance Foreign Exchange Awards az összes versenytárs közül minket választott a 2012-es év legjobb globális ECN brókerévé. Az FxPro cTrader platform professzionális és új kereskedőknek egyaránt biztosít teljes ECN hozzáférést a devizapiacokra. Ügyfeleink kereskedését közvetlenül az ECN hálózatokra továbbítjuk, akik így neves globális bankok bevonásával, és az árjegyzők (market makerek) hiányosságának kiiktatásával kereskedhetnek, átlátható és egyben élő kereskedői környezetben. Célunk, hogy a világ kedvenc brókerévé váljunk és ez a díj is arról tanúskodik, hogy ehhez a megfelelő úton haladunk.”

Az FxPro weboldala: www.fxpro.hu

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP