FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro a Super Rugby új névadó szponzora

16.11.2011, 05:49

Rugby.com.au

Az Ausztrál Rugby Egyesület a mai nappal bejelentette, hogy a globális devizabróker, FxPro lesz a következő négy évben a Super Rugby Liga névadó szponzora.

Az FxPro Rugby 2012-ben veszi kezdetét, és február utolsó hétvégéje jelöli az Ausztrál Rugby Egyesület és a világvezető devizabróker kapcsolatának kezdetét...

Cikk megtekintése By ARU Media Unit

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP