FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro bejelenti a Nagy-Britanniában nyílt új leányvállalatát – az FxPro UK Limitedet

15.11.2010, 08:37

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a nemzetközi, vezető kiskereskedelmi FX és CFD bróker, a mai napon bejelenti a nagy-britanniai leányvállalatának, a FxPro UK limitednek (FxPro UK) megnyitását.

Az FxPro UK elindítása az FxPro Group azon szándékának része, hogy kibővítse nemzetközi hatókörét a Nagy-Britanniára. Az FxPro UK-t a Financial Conduct Authority (previously FSA) engedélyezi és szabályozza.

A cég minden brit lakos számára külön számlanyitási folyamatot biztosít.

Panagiotis Xydas, az FxPro Ügyvezető igazgatója: „Az FxPro igazán örül új brit leányvállalatunk megnyitásának ugyanis ez a piac kulcsfontosságú számunkra. Az FCA szabályozás elkötelezettségünket mutatja aziránt, hogy az új ügyfelek számlanyitási folyamata a lehető leggördülékenyebben történjen, megfelelve brit előírásoknak.

Az FxPro UK honlapján itt érheti el www.fxpro.co.uk

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP