FxPro Sajtókiadványok

2010. Október 28. Az FxPro bejelenti 4 új instrumentum elindítását

28.10.2010, 07:31

Elhivatottságunk része, hogy egy sor pénzügyi terméket nyújtsunk Ügyfeleinknek a kereskedéshez, ezért örömmel bejelentjük, hogy 2010. November 1-jén további 4 termékkel bővül kínálatunk, amelyekkel platformunkon kereskedhet. Ezek:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO

Azon a véleményen vagyunk, hogy ezek [az új pénzügyi termékek] lehetővé teszik azt, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink számára még inkább diverzifikáltabbá tegyük a kereskedést, hogy így befektetési céljaikat elérjék.” – Panayiotis Xydas, az FxPro ügyvezető igazgatója.

Tény, hogy a mind az USDTRY és az EURTRY népszerűsége megnőtt, mivel egyre több pénzügyi tranzakció jött létre Törökország és Európa illetve Törökország és az Egyesült Államok közt; ezeknek a pénzügyi tranzakcióknak a növekedése Törökországgal, a devizapárok mögöttes likviditásának növekedését eredményezte. Az USDTRY és az EURTRY szélesíti majd az általunk kínált feltörekvő piacok devizáinak sorát. Ezáltal ügyfeleink jobban hozzáférhetnek az Eurázsiai régióhoz.

A GOLDEURO és a SILVEREURO egy alternatív lehetőséget kínál Ügyfeleink számára, akik nemesfémekkel akarnak kereskedni, de minimalizálni akarják kiszolgáltatottságukat az USD-nek, amely az elsődleges deviza a fémekkel szemben. Továbbá a jelenlegi pénzügyi válság miatt, az EUR népszerűséget nyert.

Az elhivatott Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, amennyiben a közleménnyel kapcsolatban valamilyen további információra van szüksége. Kérem, ne habozzon és lépjen kapcsolatba velünk a hét minden napján 24 órában Live Chaten, visszahívás kérésével, e-mailen vagy az ingyenesen hívható számunkon.

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP