FxPro Sajtókiadványok

Michael Sarris felügyelőbizottsági tag

01.09.2010, 08:20

Az FxPro, a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott pénzpiaci bróker bejelenti, hogy Michael Sarris-t jelölte ki felügyelőbizottsági tagjaként, aki 2010. szeptember elsejétől tölti be ezt a szerepet.

Michael Sarris a múltban számos fontos és nagy horderejű pozíció betöltésével, több mint 35 év nemzetközi pénzügyi tapasztalattal gazdagítja cégünket. Pályafutását 1972-ben kezdte a Ciprusi Központi Bank kutatási osztályán, mielőtt 1974-ben Bank of Cyprus tervező és projektelemző osztályára váltott volna. 1975-ben a Világbankhoz csatlakozott, ahol egészen 2004-ig, nyugdíjazásáig maradt, mint osztályvezető.

Világbanki karrierje során számos térségben tevékenykedett: Afrikában, Latin-Amerikában és Kelet-Ázsiában. Feladatköre magába foglalta a stratégiai tanácsadást gazdasági és társadalomfejlesztési kérdésekben, strukturális reformprogramok létrehozását, a bank ország-stratégiáinak felügyeletét és a gazdaságpolitikai kapcsolattartást a bank és a Világbank támogatását kereső országok nemzeti hatóságai közt.

Ciprus Köztársaságának pénzügyminisztere

2005 szeptemberében Ciprus köztársasági elnöke kinevezte pénzügyminiszternek, amely pozíciót a 2008-as kormányváltásig töltött be. Hivatali ideje alatt Ciprus felkészült-, majd sikeresen bevezette az eurót hivatalos fizetőeszköznek.

Panagoitis Xydas, az FxPro igazgatójának közleménye:

„Az FxPro igazán örül ennek a nagyon fontos és magas kaliberű kinevezésnek. Már nagyon várjuk Michaelt csapatunkba. A Világbankban betöltött pozíciója, és pénzügyminiszteri szerepe, hosszú és sikeres karrierje során szerzett páratlan szakértelme, ebben a cégünk számára izgalmas fejlődési folyamatban nagy előnyt jelent. Biztos vagyok abban, hogy Michael jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy az FxPro a világ elsőszámú Fx-Brókerévé válhasson.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP