FxPro Sajtókiadványok

Jim Sutcliff elnökségi kinevezés

29.07.2010, 07:45

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti, hogy Jim Sutcliffe-t jelölte ki felügyelőbizottsági tagjaként. Jim ezt a funkciót 2010 júniusától látja el.

Jim Sutcliffe hatalmas nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amelyet 30 év alatt gyűjtött a piac vezető társaságainál. 1976-ban biztosítási matematikusként csatlakozott a Prudential céghez, majd számos vezető szerepet töltött be Nagy-Britanniában és a cég amerikai leányvállalatainál. 1994-től 1997-ig tevékenysége csúcspontja a Prudential UK igazgatótanácsának elnöki pozíciója. 1997-től 1999-ig a Liberty International plc – a jelenlegi Capital Shopping Centres Group plc – megbízott elnöke; a cég egyike az FTSE 100 vezető brit vagyonkezelő cégeinek.

Jim Sutcliff, az Old Mutual PLC volt vezérigazgatója

2001 elejétől 2008 közepéig Jim Sutcliffe az Old Mutual plc igazgatótanácsának elnöke. Ezen FTSE 100 nemzetközi életbiztosítási és asset management cég felügyelő pozíciójában felelős volt a cég nemzetközi növekedéséért Ázsiában, Európában és Amerikában, csakúgy, mint a dél-afrikai biztosítási és banki ügyletek erősítéséért.

Jim Sutcliffe jelenleg a CVC Capital Partners legfőbb tanácsadója, a Lonmin plc és Sun Life Canada felügyelőbizottsági tagja, a Financial Reporting Council igazgatója, ill. az Actuarial Standards Board elnöke. A The Nelson Mandela Legacy Trust (UK) elnöki funkcióját is birtokolta.

Panagiotis Xydas, az FxPro Ügyvezető Igazgatója:

“Az FxPro igazán örül ennek a nagyon fontos kinevezésnek. Szeretettel üdvözöljük Jim Sutcliffet az FxPro csapatában és örülünk többéves tapasztalatának, amelyből ebben a cégünk számára izgalmas fejlődési folyamatban profitálunk. A 2010-es év egy izgalmas évnek ígérkezik és nincs kétségem az iránt, hogy Jim Sutcliffe jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy az FxPro továbbvigye azon célkitűzését, miszerint piacvezetőkké váljunk.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP