FxPro Sajtókiadványok

Az FxPro második szponzorcsapata, a Fulham FC

25.06.2010, 14:33

Az FxPro, a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott bróker ezennel megerősíti a Premier League londoni és birminghami futballcsapatai szponzorálására vonatkozó stratégiai elhatározását.

Az FxPro a londoni Fulham Football Clubbal, és a birminghami Aston Villa Football Clubbal kötött fő mez-szponzorációs megállapodást.

Fulham FC Főszponzor

Alistair Mackintosh, a Fulham Football Club elnöke: “Örömmel üdvözlöm az FxPro-t a Fulham klubnál ebben a sikeres és optimista periódusban a pályán innen és túl. Mindig ünneplésre ad okot, ha lehetőség nyílik rá, hogy egy olyan márkanévvel dolgozzunk együtt, amely hozzánk hasonlóan elkötelezett és sikerorientált. Az FxPro nagy nemzetköziséggel bír, és egy Premier League futballklubbal létrejövő partnerség ezt még tovább erősíti. Természetesen a partnerség a Fulham globális fejlődése szempontjából is további előnyökkel szolgál, amely a múlt szezon európai sikereit, ill. a klub nemzetközi elismerését követően egy igen felvillanyozó tény.”

Aston Villa FC Főpartner

Paul Faulkner, az Aston Villa Football Club elnöke: “Rendkívül örülünk, és izgatottan fogadjuk ezt az új együttműködést az FxPro-val. Ez a partnerség a klub folyamatos növekedését mutatja egy olyan szezon után, ahol a Premier League-ben hatodik helyen végeztünk három egymást követő évben, mialatt kétszer eljutottunk a Wembley-be – a Carling Kupadöntőben, ill. az FA Kupa elődöntőben szerepeltünk. Ugyanakkor örömmel jelentjük be, hogy az Acorns a mi hivatalos charity partnerünk, és az FxPro és az Acorns közös találkozói során már szoros munkakapcsolat alakult ki.”

Az FxPro-nál elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a profilunkat kulcspiacokra kiterjesszük. Ezért ezen két népszerű és nagy támogatásnak örvendő csapat – Nagy-Britannia két legnagyobb és gazdaságilag legerősebb városában – kézenfekvő választás az FxPro jövőképét illetően.

Denis Sukhotin, az FxPro igazgatója: “Az FxPro elkötelezetten fejleszti márkanevét szponzorációk révén. Két nagyszerű város két legendás futballklubjának főszponzorációja azt jelenti számunkra, hogy megosztjuk a sikert ügyfeleinkkel, illetve támogatjuk a rajongókat. Mindez a csapatok javát is szolgálja, hiszen ezáltal még több jótékonysági tevékenységet végzünk a közösségeikben, ill. a világ számos pontján. A Premier League a világ legismertebb és legtöbbet nézett sportligája, becslések szerint 202 ország több mint egy billió nézőjével – így tehát márkanevünk terjesztése ezúton igen jelentős.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP