FxPro Sajtókiadványok

Aston Villa mez-szponzoráció

11.06.2010, 14:30

Az FxPro, a ciprusi devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti, hogy az Aston Villa FC fő kereskedelmi partnere let...

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a ciprusi devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti, hogy 2010 júliusától egy hároméves megállapodás keretén belül az Aston Villa Football Club fő kereskedelmi partnere lett. A szerződés része, hogy az FxPro megjelenik a Club felszerelésén. A következő idény új mezét július 15-én Birminghamban mutatják be.

Denis Sukhotin, az FxPro limassoli központjában lelkesen fogadja az új partnerséget.

“Az Aston Villa az angol Premier League egyik legnagyobbika, egy a brit határokon is túlmutató növekedési potenciállal. Büszkék vagyunk arra, hogy az Aston Villa a partnerünk, mivel a klub mindig keményen dolgozik, hogy a lista élére kerüljön.”

Jim Manczak, az FxPro Stratégiai Igazgatója hozzáfőzi:

"Partnereinkkel az Aston Villa klubnál minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a márkanevet tovább terjesszük a világban. A Villa egyike a legrégebbi és legsikeresebb angol csapatoknak és a klub kampányait a világon mindenhol figyelemmel követik. Örömmel köszöntjük a Villa rajongók széles táborát."
„A Virgin Racing Formula One, a World Rally Championship, a Cyprus Rally és most az Aston Villa Football Club mind olyan sportszponzorációk, amelyek nagy örömünkre szolgálnak. Az FxPro egyre növekvő nemzetközi sportszponzorációja azon innovatív törekvésünket mutatja, hogy nemzetközi ügyféltáborunkkal megosztjuk érdeklődési körünket, ill. a közös kommunikációt.”
“Rendkívül örülünk, és izgatottan fogadjuk ezt az új együttműködést az FxPro-val.” mondja Paul Faulkner, az Aston Villa Football Club Ügyvezetője. “Ez az újabb együttműködés a klub folyamatos növekedését mutatja egy olyan szezon után, ahol a Premier League-ben hatodik helyen végeztünk három egymást követő évben, mialatt kétszer eljutottunk a Wembley-be – a Carling Kupadöntőben, ill. az FA Kupa elődöntőben szerepeltünk.”

Az Aston Villa és az Acorns - a legnagyobb nagy-britanniai hospice szolgálat a betegségük végstádiumában lévő gyermekek számára - közötti alapvető együttműködés megmarad. Az Acorns az Aston Villa hivatalos charity partnere lesz és az FxPro elkötelezi magát, hogy támogatja a közös törekvéseket.

Az Aston Villa csapatról

Az Aston Villa Football Clubot 1874-ben alapították. 1888-ban alapító tagja volt a futball ligának. 1894 és 1981 között hétszeres angol bajnok. Hétszer nyerték meg az FA kupát – a legrégebbi kieséses verseny a világ futball színpadán – és ötször a Ligakupát. A csapat az európai futball csúcsát 1982-ben érte el, amikor a Bajnokok Ligájában legyőzte a Bayern München csapatát. Az Aston Villa egy ambiciózus futball klub. Martin O’Neill, az Aston Villa menedzsere - egyike a legelismertebb menedzsereknek; az Aston Villa tulajdonosa Randy Lerner egyben az American National Football League (NFL) Cleveland Browns futball csapatának is tulajdonosa. Az utolsó szezonban a csapat a hatodik helyen végzett a Barclays Premier League-ben – egymás után harmadjára – és kétszer jutott be a Wembley-be, döntőt játszott a Carling Kupában és elődöntőt az FA Kupában. További információk: www.avfc.co.uk.

További információk:

Brian Doogan
Tel + 44 7984 637 628
Email: brian.doogan@avfc.co.uk

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP