FxPro Sajtókiadványok

Pénzügyi támogatás

28.05.2010, 14:29

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker ezennel bejelenti, hogy tekintélyes pénzügyi támogatást nyújt a Telethon 2010, a ciprusi Neurológiai és Genetikai Intézet (Cyprus Institute of Neurology & Genetics) és a ciprusi Izomsorvadás Egyesület (Muscular Dystrophy Association of Cyprus) részére.

Az FxPro Financial Services Ltd, a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti tekintélyes pénzügyi támogatását a Telethon 2010, a ciprusi Neurológiai és Genetikai Intézet (Cyprus Institute of Neurology & Genetics) és a ciprusi Izomsorvadás Egyesület (Muscular Dystrophy Association of Cyprus) részére. Az adományból származó bevétel azon célt szolgálja, hogy felhívja az emberek figyelmét azokra a problémákra, amelyekkel a neurológiai és genetikai betegségben szenvedő emberek küzdenek, ill. hogy azt a folyamatos tudományos és társadalmi munkát támogassa, amely ezen emberek életminőségét javítja.

“A ciprusi Telethon 2010 egy olyan platformot kínál, amely pozitívan befolyásolja az emberek életét, és egy olyan ügy szolgálatában áll, amelyet mi is szenvedélyesen támogatunk” így Panagiotis Xydas, az FxPro Ügyvezető Igazgatója. “Az FxPro által képviselt alapvető érték, hogy visszaadjuk valamit azon közösségeknek, ahol jelen vagyunk. Ezt az alapszabályt akár ijesztő feladatnak is tekinthetnénk egy olyan vállalat esetén, amely ciprusi székhellyel és hét országban jelenlévő képviselettel rendelkezik, ill. amely nemzetközi ügyfélbázisa több mint 120 országot ölel át. Azonban ez egy olyan feladat, amely mellett őszintén elkötelezzük magunkat.”

A vállalat ismételt támogatása a ciprusi Neurológiai és Genetikai Intézet számára csupán egy komponense a cég folyamatos vállalati társadalmi felelősségvállalás kampányának. Az FxPro olyan projekteket is támogat, mint Limassol város tisztasága (Green & Clean in Limassol), egy burgundiai (Franciaország) kolostor újjáépítése, egy moszkvai gyermekkórház műtétjei, tornacsarnok építése egy podolski (Oroszország) gyermekotthon számára. Az FxPro fiatal férfiak és nők tudományos munkásságát is támogatja a világ egyetemein ösztöndíjak formájában.

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP