FxPro Sajtókiadványok

Globális perspektívák az új kijelölések által

25.05.2010, 14:28

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti Michael Derks Vezető Stratéga és Simon Smith Vezető Közgazdász kinevezését.

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a devizakereskedelemre és CFD-kre szakosodott vezető nemzetközi pénzpiaci bróker bejelenti Michael Derks Vezető Stratéga és Simon Smith Vezető Közgazdász kinevezését. A két kinevezés egyedülálló nemzetközi perspektívát nyit az FxPro számára, hogy professzionális elemzések segítségével még jobb rálátást biztosítson ügyfeleinknek a világpiacok alakulásáról.

Michael Derks egy a multi-discipline befektetés és piacelemzés, ill. piacgazdaság terén szerzett 27 éves tapasztalattal csatlakozik az FxPro-hoz. Mielőtt Michael Derks az FxPro-hoz csatlakozott, Befektetési Főstratéga volt az Arch Group-nál (egy befektetési management boutique), „Global Head of Fixed Income” és FX stratéga a Commonwealth Bank of Australia londoni irodájában. A Nomura International és a Deutsche Bank Vezető Piacelemzője és Közgazdásza is volt. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik intézményi befektetők, családi vállalkozások, magas, ill. extra magas nettójövedelemmel rendelkező magánbefektetők terén.

Simon Smith, a kiváló közgazdász és pénzpiaci stratéga, a Thomson Reuters-től érkezett az FxPro-hoz, ahol Főközgazdászként az új termékek piacokon átívelő fejlesztési elemzések bevezetéséért volt felelős. Több mint 17 éves közgazdász és nemzetközi pénzpiaci stratéga tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Weavering Capital Ltd Főközgazdászaként és Főstratégájaként szerzett, ill. Fixed Income vezetőként a 4Cast Ltd-nél és European Fixed Income vezetőelemzőként az MMS International-nál.

Panagiotis Xydas, az FxPro Ügyvezető Igazgató kommentárja: “Az FxPro nagy örömmel fogadja a két igen nagy tapasztalattal rendelkező piaci szakember csatlakozását ebben a cégünk számára izgalmas fejlődési folyamatban. Ezek a vezető beosztású kinevezések az FxPro azon szándékát mutatják, hogy a cég fejleszti kutatási és befektetési lehetőségeit. Az FX piacok volatilis jellege az FxPro platform 24/5 kereskedési lehetőségével együtt azt jelenti, hogy elengedhetetlen a nemzetközi ügyfélbázisunkat a lehető legjobb információkkal ellátni azért, hogy kereskedőink jól megalapozott befektetési döntéseket hozzanak.”

Média megjegyzések

Az FxPro-ról

Az FxPro többszörösen díjnyertes Forex-bróker, amelynek érdekei az ügyfeleiével azonosak; ennek keretében segítséget nyújt nekik abban, hogy nyereségesebbek legyenek. Az FxPro a rendkívül mély likviditás pool révén vezető szerepet tölt be a devizapiaci megoldások nyújtásában, mind a lakossági, mint az intézményi ügyfelek számára. Több mint 150 országban nyújt szolgáltatásokat haladó kereskedési platformjaival és algoritmikus eszközeivel.

Az FxPro UK Limited a Financial Conduct Authority (korábban Financial Services Authority) által engedélyezett vállalat (regisztrációs szám: 509956). FxPro Financial Services Limited a Cyprus Securities és az Exchange Commission által engedélyezett és szabályozott vállalat (engedélyszám: 078/07).

Média elérhetőség

FxPro Group Ltd

A CFD-kkel való kereskedés a veszteség nagyfokú kockázatát rejti magában.

UP