Fxpro Group Vállalati Profilja

Fxpro Group Ltd. egy olyan innovatív nemzetközi cég amely online Fx deviza kereskedési rendszert nyújt. Az FxPro két különböző ország (Egyesült Királyság, Ciprus) hatóságának szabályozása alatt áll.

Az FxPro kiemelkedő teljesítményt ért el a fő bevételét jelentő deviza piacokon, mert ügyfeleink elsődlegesen ezen a piacon kereskednek. Emellett ügyfeleinknek lehetőséget nyújtunk, hogy indexekkel, nyersanyagokkal, nemesfémekkel és részvényekkel is kereskedjenek.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd holdingtársasága, amely a CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) szabályozása alatt áll.Az FxPro UK Ltd. a brit FCA (Financial Conduct Authority, az egykori Financial Services Authority ).

Nemzetközi kitekintés

Az FSA ( jelenlegi FCA ) engedélyének megszerzése után vált lehetővé az hogy kitudjuk terjeszteni, és jelentősen megnövelhessük a befektetési szolgáltatásainkat az Egyesült Királyságban, és ez által London legyen az európai üzemeltetési központ.

Ezt követően az elmúlt évben földrajzi jelenlétünket kiterjesztettük Ausztráliára. Sydneyben nyílt irodánk az ausztrál és ázsiai működésünk alapját képezi. A 2011-es esztendő újabb rekord év volt az FxPro számára. A forgalom, a 2010-es 1,07 billió dollárról, 11 százalékkal 1,18 billió dollárra nőtt. Ez volt a második egymást követő év, melyben kétszámjegyű növekedést láthattunk. 2011-ben az FxPro forgalmának 51,2 százaléka származott Ázsiából, 2010-ben ez az arány 43,8 százalék volt. Az Európából származó kereskedés 33,6 százalékot tett ki, a 2010-es 39,4 százalék után. A közel-keleti országok és Afrika 12 százalékban, a fennmaradó térségek 3,2 százalékban járultak hozzá az összforgalomhoz.

Transzparencia

FxPro összehangolt erőfeszítéseket tett az elmúlt években,és a jövőben is minden megfog tenni, hogy a transzparencia követelményeinek mindenben, megfeleljen az üzleti modellje, és mint az iparág egyik vezető cége erre ösztönzi a többi iparági képviselőt is. Ebből kifolyólag megszereztük két meghatározó piaci szabályozó felügyelet engedélyét is: FSA (jelenlegi nevén FCA) Annak ellenére, hogy nem lennék kötelesek közzé tenni az üzleti beszámolóinkat mert magáncég vagyunk mi ezt mégis közzé tesszük negyedévente a web oldalunkon. Tagjai vagyunk továbbá az egyik meghatározó iparági szervezetnek az SHCOG-nek (Securities House Compliance Officers Group).

A beavatkozás nélküli funkcióval ellátott cTrader 2011-es sikeres bevezetése után 2011-ben újabb fontos lépést tettünk, hogy megfeleljünk ügyfeleink növekvő igényeinek, így a hagyományos Market Maker bróker státuszunkat átalakítjuk Agency Modelre minden platformunkon beleéretve az MT4-t is. Az egyéni ügyfelek egyre képzettebbek és tapasztaltabbak ezért megnövekedett az igényük egy sokkal transzparensebb és megbízhatóbb kereskedési platformra. Egyrészt az új igénynek való megfelelés hajtja előre a piacot másrészt az elmúlt két évben a piacra belépett több száz bróker céget is az különbözteti meg egymástól, hogy hogyan tudják ezt az ügyfél igényt kielégíteni.

Azáltal hogy a nekünk likviditást biztosító partnereinknek közvetlenül küldjük el ügyfeleink megbízásait a legjobb vételi/eladási áron, ezáltal az FxPro hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink nyereségesen és hosszú távon kerekedhessenek.

Jövőképünk

A cégünk küldetéstudata határozza meg jelenünket és jövőnket. Kifejezi mindazokat az értékeket és célokat, amelyeket vállalatunk magáénak vall, és követendő példaként állítja a jövőben minden érintett részére. Habár a sikeres jövőt nem garantálja, de segítséget nyújt a szervezet céljainak elérésében. Ez adja meg a mindennapi munkához szükséges energiát, valamint elő segíti cégünk eredményes működést. A jövőképünk a maga nemében különleges, mert egyaránt kifejezi elhivatottságunkat és cégünk értékeit.

„Arra törekszünk, hogy a leendő ügyfelek a Mi cégünket válasszák, hogy mi legyünk a kereskedni vágyók legjobb lehetősége, valamint a vezető szolgáltató az elektronikus kereskedések területén mely lehetővé teszi ügyfeleink részére a eredményes kereskedést. Ennek érdekében fektetünk be alkalmazottainkba és a legújabb fejlesztésekbe és technológiákba”

észrevétel
élő chat
visszahivás
UP