ÜDVÖZÖLJÜK AZ FXPRO CSOPORTNÁL - NEMZETKÖZILEG ELISMERT DEVIZAKERESKEDŐNÉL

Üdvözöljük az FxPro-nál, egy a vetélytársai között sikeresen feltörekvő vállalatnál. Az FxPro előnyei az erős nemzetközi diverzifikáció, a dinamikus és innovatív menedzsment és a rohamosan növekvő ügyfélbázis.

Az FxPro egy gyorsan terjeszkedő, piacvezető vállalkozás, az egyre növekvő kisbefektetői devizapiacon, globális elérhetőséggel és napi 24 órás többnyelvű ügyfélszolgálattal. Az ügyfélszolgálatot egy fejlődő képviseleti irodarendszer támogatja, mely a nemzetközileg diverzifikált ügyfélkörnek nyújt szolgáltatást, és biztosít széleskörű termékcsomagot.

Népszerű platformjával és elismert márkanevével az FxPro azon ügyfelek elsőszámú választása lett, akik a felhasználóbarát piaci kereskedést egy kiváló infrastruktúrában keresik.

Az FxPro folyamatosan kutatja ügyfelei és részvényesei számára a többletértékeket; szem előtt tartva alapvető értékeit, etikai elveit, és józan üzleti ítélőképességét, amelyek meghatározzák az FxPro üzleti kultúráját és sikeres múltját.

Az FxPro filozófiájának alapja a pozitív és törekvő hozzáállás.

Folyamatosan törekszünk a fejlődésre. A dinamikus és közös célt követő igazgatóság és a vezető beosztású alkalmazottak gondoskodnak arról, hogy a szükséges hivatalos tagsági engedélyek, szabályozások és engedélyezési standardok be legyenek tartva.

észrevétel
élő chat
visszahivás
UP